Ontdek de kracht van uw data

Interactieve rapportages voor de logistieke branche op basis van uw eigen data

Ontdek welke mogelijkheden uw data biedt

Data is het nieuwe goud

Data wordt tegenwoordig ook wel het nieuwe goud genoemd. Dat komt doordat data de laatste jaren steeds belangrijker is geworden bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Data is vaak, mede door de grote hoeveelheid, moeilijk te benaderen en ligt daarnaast verspreid door de gehele organisatie. Dat is één van de grootste redenen waarom organisaties op dit moment nog weinig met hun data doen. Want waar moet je beginnen? 

Door uw data te koppelen aan de populairste Business Intelligence tool, namelijk Microsoft Power BI, kunnen we uw data overzichtelijk en realtime visualiseren in interactieve rapportages. In deze rapportages vindt u onder andere uw data van de belangrijkste KPI’s in de logistieke branche. Hierdoor creëert u de mogelijkheid om tot snellere en betere besluitvorming te komen. De rapportages stellen u in staat om eenvoudig te analyseren. Dit geeft het voordeel dat trends & ontwikkelingen, kansen & bedreigingen sneller en tijdig gesignaleerd worden, waardoor de juiste acties ondernomen kunnen worden. Hierdoor kan uw dienstverlening niet alleen verbeterd worden, maar kan er ook een efficiencyslag gemaakt worden.

Onze oplossing zorgt voor een koppeling tussen meerdere databronnen, en geeft deze overzichtelijk weer in op maat gemaakte rapportages door onze BI Professionals. Hierbij richten wij ons vooral op actuele cijfers en resultaten, en kijken we juist naar de toekomst. De rapportages sluiten naadloos aan op de behoefte van de gebruikers, waardoor ze altijd en overal het gewenste inzicht bieden en snel te implementeren zijn binnen de organisatie.

Demo Power BI Rapportage

Koppelingen

Staat uw koppeling er niet bij? Geef hem aan ons door!

Uw organisatie ook naar een hoger niveau brengen?

Plan dan een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek in met een van onze BI Professionals.​