Power BI koppeling met Centric

Til uw organisatie naar een hoger niveau
Power BI rapportage

Haal meer uit uw data

Koppel Power BI met Centric en creëer nieuwe inzichten

Centric koppeling Power BI

Power BI

Microsoft Power BI is in korte tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Business Intelligence en rapportagetools. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor analyse in Power BI in plaats van in Excel. Een logisch gevolg, gezien de mogelijkheden in Power BI eindeloos zijn. 

U kunt niet alleen uw gegevens analyseren, maar u kunt Centric ook koppelen met andere softwaresystemen binnen uw organisatie. Door meerdere systemen te koppelen, creëert u unieke inzichten die u eerder niet zag. Daarnaast is het eenvoudig om de gemaakte rapportages te delen met uw collega’s.

Centric

Centric biedt allerlei oplossingen voor de logistieke sector, van WMS tot TMS. Je hebt maar met één externe partij te maken en daarom is Centric populair om te koppelen aan Microsoft Power BI. 

Middels een koppeling met Microsoft Power BI, kan de data vanuit Centric inzichtelijk worden gemaakt en gecombineerd worden met data elders uit de organisatie. Deze data kan vervolgens middels hoogstaande visualisaties worden weergeven in Power BI rapportages. 

Haal meer uit uw data

Voordelen van
Business Intelligence

Dat er steeds meer data beschikbaar is weet iedereen. Hoe we deze data kunnen omzetten naar waardevolle informatie is voor vele nog nieuw en onbekend terrein. Dit is het moment waar Business Intelligence om de hoek komt kijken. 

Business Intelligence helpt organisaties dus bij het nemen en onderbouwen van operationele en strategische beslissingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aanwezige data binnen organisaties. Business Intelligence helpt daarnaast bij het zien van verbanden, trends en het volgen van ontwikkelingen. 

  • Beslissingen nemen op basis van betrouwbare en actuele informatie;
  • Informatie op ieder moment van de dag beschikbaar, via ieder device;
  • Maak prestaties van uw organisatie inzichtelijk door heldere visualisaties;
  • Efficiënter werken;
  • Betere bedrijfsprestaties: minder kosten, meer omzet;
  • Mogelijkheid tot beter aansturen van uw organisatie.

Geïnteresseerd in een Power BI koppeling met Centric?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag alle mogelijkheden.